Zondag wordt dé topper van de 29ste speeldag gespeeld op onze grond. Dan ontvangen onze jongens de nummer twee in het klassement, Union. Het belooft een zinderende wedstrijd te worden met twee kwalitatieve ploegen die steeds willen voetballen. Er zal op het scherpst van de snee gestreden worden voor niets minder dan de overwinning.

Zetten we onze achtervolgers opnieuw op een grotere achterstand? Wat nu al vast staat is dat de Cegeka Arena tot de nok gevuld zal zijn voor deze absolute topaffiche.

TICKETS

Er zijn geen tickets meer beschikbaar, onze Cegeka Arena is volledig SOLD OUT. Samen laten we onze grond daveren

OPGELET: om problemen en wachtrijen te voorkomen, raden we aan de helderheid van je gsm-scherm op maximaal te zetten of om je tickets op voorhand af te printen. 

FANZONE

In onze fanzone wacht onze DJ je op om samen op te warmen. Voor de aftrap kan je uiteraard genieten van lekker snacks, Si Arrosticini én halve liters Cristal aan €4. Na de wedstrijd zet Joe Hardy samen met jou de de tent in vuur en vlam om het weekend gepast af te sluiten.

Betalen in onze Cegeka Arena verloopt nog steeds cashless!

PARKEREN

Op alle voorziene KRC Genk-parkings is er controle en heb je een geldige parkeerkaart nodig. Als je niet over een parkeerkaart beschikt, kan je steeds uitwijken naar de gratis parkeerzone van Thor Park of vrij parkeren op de toegestane plaatsen in de buurt van het stadion. 

Kom op tijd, neem tijdig je plaats in en vuur onze jongens aan zoals alleen jullie dat kunnen!