Geniet op 2 april van topvoetbal én van de Ronde van Vlaanderen in onze Fanzone

Na de interlandbreak gaan onze jongens op 2 april de laatste rechte lijn in van de reguliere competitie. Dan komt Oud-Heverlee Leuven op bezoek, de nummer 11 in de stand. Maar er is meer, veel meer. We richten de hele fanzone die dag in in het teken van de Ronde van Vlaanderen. Elke supporter die de Wout van Aert of Lotte Kopecky in zichzelf naar boven laat komen en met de fiets naar het stadion komt, wordt bevoorraad met een gratis hamburger of een pakje frieten met saus.

Op 2 april een tandje bijsteken is absoluut de boodschap. Voor de mensen van de vroege vlucht voorzien we in onze fanzone een uniek KRC Genk wielerpetje. Zo ben je helemaal in tenue om zowel het voetbal als de koers op gepaste wijze te volgen. Want zowel voor als na de wedstrijd zenden we de Ronde uit op groot scherm onder vakkundige begeleiding van Karl en José. Zeker tijdens de hoogmis van het Vlaamse wielervoorjaar is op tijd en stond bijtanken cruciaal om de eindmeet te halen. Met een splinternieuwe drankcontainer buiten aan de tent kan je voortaan op twee plaatsen in onze fanzone terecht om je bidon te vullen. 

Bij aanvang van de wedstrijd zetten we onze kapitein Bryan Heynen in de bloemetjes. Met 250 officiële wedstrijden op de teller, wordt hij de Genkie met het derde meeste caps ooit voor ons eerste elftal, na Buffel en Anele. Meteen na de wedstrijd trekt onze capi richting de sfeertent om de supporters toe te spreken. Ben jij erbij om Bryan zijn 250 caps te vieren? Ook na de huldigingen blijft de sfeerzone de place te be. Bij ons zit je op eerste rij om de finale van Vlaanderens mooiste te volgen.

Kortom, op zondag 2 april gaan topvoetbal en topkoers hand in hand in en rond de Cegeka Arena. Haal je beste benen boven, help onze jongens aan de drie punten tegen OHL en schreeuw nadien jouw favoriet naar de overwinning in de Ronde van Vlaanderen.