Bij KRC Genk kijken we vooruit. Om klaar te zijn voor de toekomstige uitdagingen. Én vooral om onze supporters, business partners, seathouders … beter van dienst te kunnen zijn. Daarom blijven we ons ontwikkelen.

Naast het sportief departement staat een ganse ploeg van medewerkers dagelijks klaar om mee te bouwen aan het succesverhaal van onze club. We maken winnaars, op en naast het veld. Stijg jij bij ons boven jezelf uit?

Strategic Partnership Manager

Als Strategic Partnership Manager ben je verantwoordelijk voor het aantrekken van partners om hen door middel van het platform van KRC Genk bij te staan in het realiseren van hun doelstellingen. De focus ligt daarbij op het extra-sportieve. 

Bekijk de vacature

Medewerker Genkids (Team Next Gen)

Als Medewerker GenKids word je onderdeel van het team Next Gen waar ook de KRC Genk Esports onderdeel van uitmaakt. Samen met de Esports coördinator en de Next Gen coördinator zorg jij dat de Cegeka Arena over enkele jaren nog steeds volledig is gevuld en dat de doorstroom van fans zo soepel mogelijk verloopt binnen de fan journey. 

Bekijk de vacature

Digital Content Creator

Om het intern digital content Agency verder te versterken zijn we op zoek naar een digital content creator. Je werkt nauw samen met onze Head of Video en Digital Creative. Samen met een geëngageerd en professioneel team werk je dag in dag uit aan de positionering en de branding van KRC Genk in een steeds veranderend (inter)nationaal voetballandschap. Op dagdagelijkse basis ben jij onze man/vrouw die content voorziet om te verspreiden op onze verschillende communicatiekanalen zoals Instagram, Facebook, TikTok, YouTube (Shorts),… ).

Bekijk de vacature