Jullie deden de Cegeka Arena een eerste keer op haar grondvesten daveren als nooit tevoren. Er liggen nog 3 finales in het verschiet. Te beginnen komend weekend, thuis tegen Union. Zondag is het do or die. Meer dan ooit hebben onze jongens jullie steun nodig. De troepen van Wouter Vrancken zijn vastberaden om zondag iets recht te zetten tegen de Brusselaars.

Vanaf 15.30 uur kan je terecht in onze fanzone om op te warmen. Wees op tijd aanwezig. Om 16.30 uur verwelkomen we allemaal samen onze spelersbus. Sta paraat en moedig onze jongens een eerste keer aan! Vanaf 16.45 uur twee muzikale acts in onze fanzone, Tribune Zuid bijt de spits af. Om 17.15 uur zet Pat Krimson de tent helemaal in vuur en vlam om op gepaste wijze het stadion te betreden.

Om onze tweede thuiswedstrijd op de gepaste manier aan te vatten, starten we opnieuw met een sfeeractie. Ditmaal vormen we allemaal samen een tifo met klappers. Neem dus tijdig je plaats in en sta paraat met jouw gekleurde klapper en kleur het hele stadion blauw-wit. 

Hoe beleven jullie de wedstrijddag?

Heb jij leuke sfeerbeelden van in onze fanzone? Is het je gelukt de goals te filmen vanuit de tribune? Bezorg ze hier aan het contentteam van jouw #mijnploeg. Wie weet verschijn jij wel in onze content op sociale media.

UPLOAD JOUW VIDEOs

PARKEREN

Op alle voorziene KRC Genk-parkings is er controle en heb je een geldige parkeerkaart nodig. Als je niet over een parkeerkaart beschikt, kan je steeds uitwijken naar de gratis parkeerzone van Thor Park of vrij parkeren op de toegestane plaatsen in de buurt van het stadion

TIP: betalen in en rond onze Cegeka Arena verloopt nog steeds cashless! Om lange wachtrijen aan de oplaadpunten te vermijden, raden we aan om thuis - op voorhand, voor de wedstrijd - je card op te laden. Dat doe je via de KRC Genk-app of (onderaan) in het online ticketportaal.

We believe, Pat believes, our support believes!