Zondag. De laatste finale. De ontknoping van een razend spannend seizoen. Als alle puzzelstukjes in elkaar vallen, worden we alsnog landskampioen. Meer dan ooit maakt jullie steun het verschil!

We Believe dat zondag alles mogelijk is. Vanaf 15.00 uur openen we onze fanzone. Hier zal vanaf 16.00 uur tot 17.30 uur Clochards Deluxe het heft in handen nemen om jullie muzikaal klaar te stomen voor de finale tegen Antwerp. Rond 16.30 uur wachten we allemaal samen onze spelersbus op. De fanzone zal uitzonderlijk om 17.30 uur sluiten om iedereen tijdig in het stadion te laten plaatsnemen. Want...

Jullie support zal nog een extra boost krijgen door zowel Pat Krimson als onze Capo en trommelaar die voor een daverende sfeer zullen zorgen voor, tijdens & na de opwarming. In het kader van een geplande sfeeractie georganiseerd door onze sfeergroepen willen we alle supporters die een plaatsje hebben in de Zuidtribune, zowel de volledige staantribune als zittribune er boven (QQ tot UU), oproepen in het wit naar het stadion te komen. Voor alle andere vakken geldt de dresscode om zoveel mogelijk blauw wit te dragen! Met het vlaggetje dat je op jouw plaats zal terugvinden, zorgen we bij de veldbetreding voor een onwaarschijnlijk kippenvelmoment. Zondag is alles mogelijk: We Believe!

Hoe beleven jullie de wedstrijddag?

Heb jij leuke sfeerbeelden van in onze fanzone? Is het je gelukt de goals te filmen vanuit de tribune? Bezorg ze hier aan het contentteam van jouw #mijnploeg. Wie weet verschijn jij wel in onze content op sociale media.

UPLOAD JOUW VIDEOS

PARKEREN

Op alle voorziene KRC Genk-parkings is er controle en heb je een geldige parkeerkaart nodig. Als je niet over een parkeerkaart beschikt, kan je steeds uitwijken naar de gratis parkeerzone van Thor Park of vrij parkeren op de toegestane plaatsen in de buurt van het stadion

LET OP: tussen 15.30 uur en 16.30 uur zal er op de Duinenlaan een sfeeractie van onze supportersgroepen plaatsvinden. We raden dan ook sterk aan om aan te rijden via de Opglabbekerzavel om onze parkings te bereiken. 

TIP: betalen in en rond onze Cegeka Arena verloopt nog steeds cashless! Om lange wachtrijen aan de oplaadpunten te vermijden, raden we aan om thuis - op voorhand, voor de wedstrijd - je card op te laden. Dat doe je via de KRC Genk-app of (onderaan) in het online ticketportaal.

Zondag zetten we samen de kers op de taart: #WeBelieve!