Nu het Europese programma vastligt, hebben we ook de fandag definitief vorm gegeven. Op zondag 17 september verbroederen we naar jaarlijkse gewoonte rondom onze heilige grond en wordt de fanzone opnieuw met tal van attracties ingekleed.

Algemeen programma: 

10u00                  Start KRC Fandag met tal van attracties en animaties (springkastelen, kindergrime, …)

11u00 – 12u00  Genkids voetbaltornooi met A-kern KRC Genk & KRC Genk Ladies op B & C veld. Een ander deel van de spelerskern werkt op het eerste veld van de Jos Vaessen Talent Academy een open training af. 

12u45 – 13u15  Kids only party in de tent van de Fanzone met surprise KRC DJ & MC

13u30 - …            Signeersessie A-kern in MijnCafé (ingang 13 van de Cegeka Arena). Om lange wachtrijen te vermijden, werken we met een ticketsysteem. Kom vanaf 10.00 uur je gratis ticket afhalen, en verzeker je van een plaatsje voor de signeersessie. Tickets kunnen afgehaald worden in het fanpoint.

Programma esports

10u00 - …             Heel de dag door kan je gratis en vrijblijvend fifa spelen aan deEsports Arena

12u00 -14u00        Speel fifa tegen onze Pro League Player, Gilles Bernard en tegen vier van onze opkomende fifatalenten

14u00 - ....        LIVE - finales online fifacompetie met 8 beste spelers uit de voorrondes. + prijsuitreiking. Meer info volgt.

Belangrijke info Genkids

Tussen 11 uur en 12 uur kan je als Genkid deelnemen aan het voetbaltornooi op het B-veld en het C-veld. Elke ploeg mag het veld op met één van hun helden uit de A-kern en met een speelster van de KRC Genk Ladies. Inschrijven kan voor Genkid Hero’s vanaf 8 september om 9.00 uur en vanaf maandag 11 september voor alle andere Genkids via: www.genkids.be.