Het wordt een hete herfst voor iedereen die KRC Genk een warm hart toedraagt. Op 21 september openen we onze Europese campagne in eigen huis tegen de Italiaanse topper Fiorentina. Voor onze eerste verplaatsing in de groepsfase van de UEFA Conference League trekken we op 5 oktober naar Servië waar we het opnemen tegen FK Čukarički. Hieronder vind je alle info die je nodig hebt, om er samen met de ploeg een legendarische trip van te maken.

Praktisch

Een ticket voor de wedstrijd in Servië kost amper 5 euro. Supporters die mee de verplaatsing maken, kunnen op twee manieren een ticket voor de wedstrijd kopen.

  • Bestellen kan zoals steeds via alle officiële supportersclubs van KRC Genk. Een lijst van alle supportersclubs vind je hier: https://www.krcgenk.be/nl/supportersclubs
  • Je kan ook op eigen houtje tickets bestellen via dit formulier: https://forms.office.com/r/vX96vVUhgC Bestel je via het formulier? Gelieve dan 5 euro te storten op rekeningnummer BE40 0017 9833 7863 met vermelding van je naam + “Cukaricki".

Bestellen kan tot en met zondag 24/09 om 20u. Het afhaalmoment wordt op een later moment gecommuniceerd via de kanalen van het OSV.

Let wel: indien de vraag naar tickets het aanbod overstijgt, krijgen de supportersclubs voorrang. Er zijn 399 tickets voor KRC Genk beschikbaar.

Busvervoer ter plaatse

De wedstrijd wordt niet in Belgrado gespeeld, de voormalige thuishaven van FK Čukarički, maar in Leskovac. Er worden ter plaatse bussen ingelegd vanuit Belgrado naar Leskovac (en terug). De rit duurt ± 3u. De prijs zal variëren tussen 35 euro en 55 euro, afhankelijk van het aantal supporters dat meereist. Meer (praktische) info hierover volgt later.