Op dinsdag 12 september, om 14u20 vindt de interland Japan – Turkije plaats in de Cegeka Arena. Het aanvangsuur van de wedstrijd is bepaald door de thuisploeg om de wedstrijd in Japan op een interessant tijdstip te kunnen uitzenden op tv.

Tickets

We raden aan om je ticket op voorhand af te drukken. Op die manier vermijden we lange wachtrijen aan de tourniquets. Tickets zijn nog steeds online te koop.

Parking

Japanse supporters kunnen parkeren op parking 7 en 9. Turkse supporters raden we aan om hun wagen achter te laten op parking 1, 2 en 3. Die parkings zijn het gemakkelijkst te bereiken via de Opglabbekerzavel. Turkse supporters die aanrijden via de Duinenlaan kunnen parkeren op parking 8, 11 en 12. Er wordt duidelijke signalisatie voorzien om alles vlot te laten verlopen. Ter plaatse zullen ook voldoende medewerkers staan om alles in goede banen te leiden.

Uitbreiding fietsparkings

De fietsenparking van KRC Genk werd permanent uitgebreid van 1 naar 2 fietsenparkings. Één bewaakte en overdekte fietsenparking onder de tribune van het B-veld en één fietsenparking achter de fanzone. Hierbij zal het first come first serve principe worden gehanteerd. Beide fietsenparkings zijn toegankelijk via het fietspad achter het kolenspoor.

Cashless stadion

Het spreekt voor zich dat supporters voor, tijdens en na de wedstrijd drank en versnaperingen kunnen kopen in en rond het stadion. Let op: de Cegeka Arena van KRC Genk is een cashless stadion. Supporters kunnen enkel betalen via een betaalkaart.

Herbruikbare bekers

In de Cegeka Arena dragen we ons steentje bij aan een gezonde en aangename leefomgeving. Daarom drinken we enkel nog uit herbruikbare bekers. Lege bekers kan je achterlaten in de plastieken vuilniszakken in de tribune en in de groene vuilnisbakken in en rond het stadion. We danken jullie alvast voor jullie prima medewerking.