Zondag 13:30, de Limburgse derby. Op onze grond. Hieronder vind je de belangrijkste praktische informatie terug.
Corteo voor aanvang van de wedstrijd en spelersbus verwelkoming!

Tribune Zuid organiseert een Corteo voor aanvang van de derby. Deze start om 10.45 uur aan 'De Kring'. Het adres: Onderwijslaan 2, 3600 Genk. De Corteo arriveert vlak voor de spelersbus aan het stadion zodat we ook de spelers een warme ontvangst kunnen geven. Sfeer verzekerd!

Kom op tijd                                                                                                                                                                 

We verwachten een uitverkochte Cegeka Arena. Wie in de mogelijkheid is om op tijd te komen, raden we aan om dat ook te doen. Zo proberen we het verkeer richting ons stadion maximaal te spreiden en vermijden we onnodig lange files. Tussen 10.45 uur en 11.30 uur vindt er op de Duinenlaan een sfeeractie (Corteo) van onze supportersgroepen plaats. We raden dan ook sterk aan om aan te rijden via de Opglabbekerzavel om onze parkings te bereiken. 

Tribune Zuid in het wit

De sfeergroepen zullen er zondag opnieuw een onvergetelijke editie van maken. In het kader van een geplande sfeeractie, vragen de sfeergroepen aan alle supporters met een plaatsje in Tribune Zuid om in het wit naar het stadion te komen. Dat geldt zowel voor de volledige staantribune als voor de zittribune er boven (QQ tot UU). Zo creëren we samen opnieuw een witte supportersmuur!

Voor alle andere vakken geldt de dresscode: blauw-wit.  

Heb je tijdens de fandag van afgelopen zondag een unieke KRC vlag laten maken door Tribune Zuid? Pak deze dan zondag ook zeker mee! Samen laten we onze Arena kolken!

Tickets

Het heeft geen zin om zonder ticket naar de Cegeka Arena af te zakken. Alle Genkse vakken zijn uitverkocht. Enkel in het bezoekersvak zijn er nog honderden plaatsen vrij.

Programma Fanzone

Het wordt mooi nazomerweer zondag. De ideale omstandigheden dus om op tijd naar het stadion af te zaken en samen te genieten van een frisse pint in onze fanzone. De fanzone opent de deuren vanaf 10.30 uur. Zoals steeds kan je er ook na de wedstrijd terecht om na te praten en te klinken op de overwinning. Laat vanaf 10.30 uur een uniek KRC-logo op jouw lichaam verven. Benieuwd? Kom dan zeker naar de fanzone!

Samen inzamelen voor Sint-Vincentius

Elk jaar toont KRC Genk zijn blauw-wit hart voor gezinnen in armoede. Ook dit seizoen gaan we daarvoor in zee met Sint-Vincentius. We vragen onze supporters om ook nu weer solidair te zijn met de meest kwetsbaren in onze provincie. Jouw kleine gebaar kan voor honderden Limburgse gezinnen een wezenlijk verschil betekenen. Breng zondag vanaf 11.30 uur jouw overschot aan zeep, shampoo, douchegel, tandpasta, body lotion,… binnen bij de voorziene inzamelpunten rond onze Cegeka Arena. Meer info? Klik hier.

Uitbreiding eetassortiment 

Er wordt zoals steeds een uitgebreid foodaanbod voorzien in de fanzone. Voor de gelegenheid bieden we ook lekkere Aziatische producten zoals loempia's, kung fu kip en portie mix aan. Een lekker voorgerechtje voor het hoofdmaal tijdens de wedstrijd. 

Genkids

Heb je je Genkids welkomstpakket nog niet opgehaald? Dan kan dit zondag voor aanvang van de wedstrijd in het Fanpoint.