Woensdag vertrekt onze ploeg vanuit Luik naar Budapest. Donderdag staat onze vierde groepswedstrijd in de UEFA Conference League op het programma. We spelen de wedstrijd in de Groupama Arena (Adres: Budapest, Üllői út 129, 1091 Hongarije). Het stadion heeft een capaciteit van +- 23700 plaatsen. Ongeveer 1000 Genkies maken de verplaatsing naar Budapest. 

Supportersgids

Naar goede gewoonte is er ook een supportersgids met praktische info en reisadvies. Samen maken we ook van deze Europese trip opnieuw een onvergetelijk avontuur. Tot donderdag.

Belangrijk: Iedere supporter die een plaats heeft gereserveerd in het bezoekersvak heeft voor vertrek reeds een voucher ontvangen of is deze komen ophalen. Voor alle duidelijkheid: Dit is geen wedstrijdticket. De voucher geeft toegang tot de KRC Genk Fanzone waar je de vouchers kan inwisselen voor het wedstrijdticket. Iedere supporter die in het bezoekersvak de wedstrijd zal bijwonen, is VERPLICHT via de KRC Genk Fanzone zijn voucher in te wisselen voor een wedstrijdticket. 

Download hier onze supportersgids

Forza Racing!