Zondag om 16:00 uur ontvangen we OH Leuven in de Cegeka Arena. Samen gaan we op zoek naar een nieuwe thuiszege in de Jupiler Pro League! Hieronder vind je de belangrijkste praktische informatie terug.

Tickets

Heb je geen abonnement en wil je tickets aankopen voor deze wedstrijd? Dat kan. Supporters van KRC Genk kunnen online tickets aankopen tot vlak voor de start van de wedstrijd. De loketten van de Cegeka Arena zijn geopend. 

KOOP HIER JE TICKETS

Nieuwe toegangscontrole voor snellere toegang

Zondag staat de wedstrijd tegen Oud-Heverlee Leuven op het programma. De club grijpt die wedstrijd grijpt aan om een vernieuwde toegangscontrole te introduceren. Het organisatieteam kiest er bewust voor om de impact op de supporters zo klein mogelijk te houden.

Wat verandert er concreet?

Geen zorgen. Op het eerste zich verandert er niet veel. De tourniquets aan de verschillende stadioningangen blijven dezelfde. Wat verandert er dan wel? Abonnees kunnen hun clubkaart voortaan scannen bovenaan het tourniquet. Supporters met een E-ticket en of QR-code kunnen hun gsm, net zoals in het verleden, scannen onder de onderste scanner.

Waarom deze verandering?

De nieuwe scanningsprocedure met de clubcards verloopt gevoelig sneller dan die met de klassieke barcodescanner. Op deze manier zorgen we voor een snellere doorstroming aan de ingangen wanneer de supporters het stadion willen betreden voor aanvang van de wedstrijd.

Fanzone

Jullie zijn van harte welkom in onze fanzone vanaf 13.00 uur. Ervaar samen de gezellige sfeer tot 15.30 uur. Na de wedstrijd nodigen we jullie opnieuw uit om te genieten van een hapje en/of een drankje!

Je Genkids lidkaart ligt voor je klaar in het Fanpoint 

Heb je je Genkids lidkaart nog niet ontvangen? Dan kan je deze zondag voor aanvang van de wedstrijd in het Fanpoint komen ophalen.