Bestel jouw tickets aan een voordeeltarief: 3+1 gratis

Winst in Cercle en Union, spectaculaire puntendelingen tegen Anderlecht en Gent. Onze track record tegen de top van het klassement mag gezien worden. Een statistiek die we graag verder aandikken in december. 

Dan staan er maar liefst vier affiches op de agenda in eigen huis. Op onze grond ontvangen we Gent, Čukarički, Kortrijk en Antwerp. De laatste thuiswedstrijden van een knotsgek jaar. Samen laten we ons theater nog vier keer daveren. Zo sluiten we het jaar af met een knal!  Bestel vanaf dinsdag 14/11 je ticketcombi voor de eerste drie decemberwedstrijden in eigen huis en de topper tegen Antwerp doet de club jou cadeau.


Belangrijke praktische info:

Er zijn 2 formules beschikbaar:

 1. Hattrick Deal met plaatsje in de zittribune
  Je kiest je plaats in het stadion en vervolgens ontvang je de 4 e-tickets (in PDF) via je e-mailadres.

 2. Hattrick deal met plaatsje in de sfeertribune (=staantribune)
 • Je kiest eerst je plaats in de staantribune voor de competitiewedstrijden, je rekent af en ontvangt 3 e-tickets (in PDF) via je e-mailadres.
 • Daarna kies je onder dezelfde naam waarmee je de hattrick deal hebt aangekocht een ticket (zittribune) voor de wedstrijd tegen Čukarički. Door het ticket van deze wedstrijd te bestellen op naam van de houder van de Hattrick deal, zal het systeem herkennen dat je houder bent van dit combipakket.
 • Bij het afrekenen van het ticket voor Čukarički zal je dan de mogelijkheid krijgen om het ticket via de knop ‘pakket 3+1 december’ aan te kopen waardoor de prijs wordt herleid tot 0 EUR. Ook dat ticket zal je dan ontvangen (in PDF) via je e-mailadres.

  Je dient dus de wedstrijd tegen Čukarički nog apart manueel toe te voegen. 
  Voor de wedstrijd tegen Čukarički zal de staantribune immers omgevormd worden in een zittribune. Omdat de staantribune voor onze Europese wedstrijden reeds is uitverkocht, dienen de houders van de Hattrick Deal voor de staantribune voor de wedstrijd tegen Čukarički zelf nog een individueel ticket voor deze wedstrijd te bestellen. Zijn er vragen contacteer dan onze ticketshop.

KLIK HIER VOOR TICKETS


Speelschema december
 • KAA Gent (Zo 3/12 om 13.30 uur)
 • FK Čukarički (Do 14/12 om 18.45 uur)
 • KV Kortrijk (Zo 17/12 om 19.15 uur)
 • Antwerp FC (Di 26/12 om 13.30 uur)
Tarieven
 

Volwassenen / Jongeren*

SFEERTRIBUNE (STAANPLAATSEN)

Q tem U

 

€ 64/€ 38

ZITTRIBUNE

B/BB -G/GG N/NN-P/UU
V1-V2 & W1-W2

 

€ 74/€ 41
€ 101/€ 50

ZITTRIBUNE

H/HH & M/MM
I/II & L/LL
J/JJ & K/KK

 

€ 85/€ 41
€ 91/€ 47
€ 95/€ 49

ZITTRIBUNE

V3-V4-V5-V6
W3-W4-W5-W6

 

€ 110/€ 69

 

 

* Het jongerentarief: -18 jaar voor zitplaatsen en -21 jaar voor staanplaatsen.