Eind juli begon ons Europees parcours in het Zwitserse Genêve. 12 Europese wedstrijden later, trekken we donderdag, voor de laatste keer dit kalenderjaar, ten strijde op het Europese toneel. Eerlijk is eerlijk. We hebben ons lot niet meer in eigen handen. Maar de recente geschiedenis leert ons dat we tot de laatste seconden moeten geloven in een positieve afloop.

Na de vertrouwensboost in Eupen staan Bilal en co te popelen om zichzelf op onze grond een laatste keer te tonen aan Europa. Samen met onze trouwe supporters willen we er een laatste keer een Europees feest van maken.

KRC Genk trakteert

Donderdag rekenen we opnieuw massaal op al onze supporters. Samen willen we een verlengstuk breien aan ons Europees avontuur. Als dank voor jullie trouwe steun - van Genêve tot Oostende - trakteert KRC Genk voor, tijdens én na de wedstrijd. De club biedt heel de avond lang verschillende* dranken aan halve prijs aan.

* In de fanzone en in het stadion is een korting van 50% van toepassing op alle basisdranken waaronder bieren, frisdrank, water en warme dranken. In het businessgedeelte worden ook de huiswijnen per glas aan halve prijs aangeboden.