Donderdag om 18.45 uur ontvangen we FK Čukarički in onze laatste groepswedstrijd van de UEFA Conference League. Hieronder vind je de belangrijkste praktische informatie terug.

Tickets
Het heeft geen zin om zonder ticket naar de Cegeka Arena af te zakken. De loketten blijven gesloten. Je kan wel online tickets kopen tot vlak voor de start van de wedstrijd. Heb je een e-ticket ontvangen voor deze wedstrijd, print deze dan zeker op voorhand af. Onderaan deze pagina kan je alle informatie daaromtrent terugvinden.

KRC Genk trakteert - dranken aan halve prijs!
Donderdag rekenen we opnieuw massaal op al onze supporters. Samen willen we een verlengstuk breien aan ons Europees avontuur. Als dank voor jullie trouwe steun - van Genêve tot Oostende - trakteert KRC Genk voor, tijdens én na de wedstrijd. Ontdek er hier alles over!

Cupkeepers
KRC Genk zet een stap vooruit in duurzaamheid door de introductie van herbruikbare cupkeepers in het stadion. Elke supporter kan vanaf nu een eigen cupkeeper aanschaffen. Dit is niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar ook een praktische en leuke manier om je drankjes te dragen en te genieten van de wedstrijd. Wat de cupkeepers bijzonder maakt, is dat je ze mee naar huis mag nemen. De cupkeeper biedt plaats aan de speciaal ontworpen herbruikbare bekers van KRC Genk. Deze bekers passen perfect in de cupkeeper, waardoor je gemakkelijk meerdere drankjes tegelijk kunt meenemen. Voor de supporters op de staantribune is er nog een tweede model beschikbaar voor de 50 CL-bekers. Voor slechts 3,50 EUR is de cupkeeper van jou. 

Fanzone open voor supporters
Samen genieten van een lekker pintje en fijne muziek? Daarvoor moet je in de fanzone zijn! De fanzone opent zijn deuren vanaf 16.45 uur. Na de wedstrijd zijn onze supporters weer welkom voor een frisse pint of een lekkere hap. 

Extra aanbod in Fanzone voor komende wedstrijden in December
We weten dat een goede wedstrijd hand in hand gaat met heerlijke snacks. Daarom hebben we een aantal nieuwe lekkernijen toegevoegd: snoepzak, party mallows, popcorn, suikerspin.

Naast het standaard assortiment hebben we speciaal voor de komende drie wedstrijden een aantal bijzondere dranken in de aanbieding:

  • Smeets Jenever: Probeer alle 4 de smaken - cactus, mango passie, crème brûlée en appel-kers. Een unieke twist voor de jeneverliefhebbers!
  • Glühwein: Warm en kruidig, ideaal voor de koudere dagen.
  • Verse tomatensoep: Niets zo hartverwarmend als een kop verse soep.
Belangrijke info: wanneer moet je een E-ticket afdrukken?

Wanneer kan een supporter gebruik maken van zijn abonnement als toegangsticket?

Indien hij/zij voldoet aan alle 4 van onderstaande criteria;

  • Je hebt een abonnement voor het seizoen 23/24
  • Je abonnement geldt voor de zittribune
  • Je kocht een ticket in de voorrangsperiode
  • Je kocht een ticket aan op dezelfde zitplaats als je abonnement

Indien aan alle 4 voldaan, dan wordt jouw ticket opgeladen op je clubcard. Je hebt in dit geval geen E-ticket nodig. Indien je niet voldoet aan deze voorwaarden, geraak je het stadion binnen met je E-ticket.

IN ALLE ANDERE GEVALLEN DIEN JE DUS EEN E-TICKET AF TE PRINTEN OF TE DOWNLOADEN

  • Zorg ervoor dat je je ticket op voorhand afdrukt, aangezien er in of rond het stadion geen mogelijkheid is om tickets te printen.
  • Als je een E-ticket hebt via je GSM, zorg er dan voor dat de schermhelderheid op maximum staat én je deze voor aankomst aan het stadion hebt gedownload.
  • Dit geldt ook voor alle abonnees (!) van het sfeervak; zij moeten gebruikmaken van E-tickets.