Sinds eind september wervelt Bilal El Khannouss met het rugnummer 10 op zijn rug over onze velden. Een vestimentaire position switch die onze youngster te danken heeft aan zijn uitzonderlijke prestaties op onze heilige grasmat.  Sinds hij het befaamde nummer draagt, is zijn oude rugnummer 34, een stukje geschiedenis van onze club geworden.

Supporters die een truitje van Bilal kochten met het nummer 34 op van het huidige seizoen, krijgen woensdag de kans om dat collectors item persoonlijk te laten handtekenen door Bilal himself.

Het truitje Bilal met het nummer 34 op dient op dat moment als toegangsticket voor deze unieke meet & greet. Bilal wordt voor de gelegenheid geflankeerd door één van onze andere Marokkaanse helden. Ook supporters van Zakaria El Ouahdi kunnen woensdag een handtekening scoren van hun favoriete speler.

Praktisch

Wanneer? Woensdag 20 december tussen 13u30 en 14u30 

Waar? Eerste verdieping Cegeka Arena, hoofdgebouw ingang 7 , Stadionplein 4, 3600 Genk

Wie? Enkel én alleen voor de supporters met een truitje met nummer 34 op van het seizoen '23-'24. Dit truitje zal dienen als toegangsticket voor deze exclusieve ontmoeting.