“Voor het beste voetbal van België moet je nog steeds in de Cegeka Arena zijn.” We schrijven 29 september dit seizoen, toen een analist deze uitspraak liet optekenen. Op bezoek in Jan Breydel lieten onze jongens de Bruggelingen een helft lang sterretjes zien. Ook vandaag, met de winterstop in het verschiet, blijft onze aanvalsmachine, met 37 gemaakte doelpunten tot dusver, de op één na productiefste van de hele competitie. Met een perfect rapport tijdens de laatste drie wedstrijden, lijkt de trein ook helemaal vertrokken om tijdens de terugronde helemaal op stoom te komen.

Union SG, Club Brugge, Standard en ook revelatie Cercle Brugge komen allemaal nog langs op onze grond. Wouter Vrancken en zijn technische staf laten niets aan het toeval over om de spelersgroep elke week opnieuw messcherp aan de aftrap te krijgen. The best is yet to come en al vanaf 130 euro kan je er elke thuiswedstrijd (inclusief de Play-offs) bij zijn.

Samen verdedigen we onze geliefde kleuren. Samen laten we de Cegeka Arena daveren. Samen zijn we KRC Genk.

Opgelet: de thuiswedstrijd tegen R. Antwerp FC is niet inbegrepen in dit abonnement.

Tot in het stadion, Genkie!

Bestel hier je abo

Je kan jouw abonnement(en) zeer gemakkelijk online aankopen of kom langs in onze ticketshop (vanaf dinsdag 9 januari 2024 terug geopend). Heb je vragen, bekijk dan eerst onze veelgestelde vragen of neem contact met de ticketshop via ticketsh1@krcgenk.be.

Wij kijken er alvast naar uit om je ook in 2024 te mogen ontvangen. Forza Racing!