Zaterdag om 16.00 uur nemen we het in eigen huis op tegen Cercle Brugge. Een erg belangrijk duel voor onze ploeg. We rekenen opnieuw op jullie fantastische steun. Hieronder vind je de belangrijkste praktische informatie terug.

Tickets
De laatste tickets voor de thuiswedstrijd tegen Cercle Brugge zijn beschikbaar. Je kan online tickets kopen tot vlak voor de wedstrijd. De loketten zijn ook op de dag van de wedstrijd geopend.

Ook onze Mid Season abonnementen (inc. Play Offs) zijn nog steeds beschikbaar. Wens je topvoetbal aan het meest voordelige tarief te beleven, koop dan vandaag nog hier je Mid Season abonnement vanaf 130,- EUR. 

Fanzone
Jullie zijn van harte welkom in onze fanzone vanaf 13.00 uur. Ervaar samen de gezellige sfeer tot 15.30 uur. Na de wedstrijd nodigen we jullie opnieuw uit om te genieten van een hapje en/of een drankje in onze sfeervolle fanzone.

Fanpoint 
Heb je vragen over de nieuwe werking van het OSV? Wens je eens een uitwedstrijd bij te wonen? Wens je meer info over de Genkids werking? Of heb je nog andere suggesties of aanbevelingen die jouw supporterservaring nog zou kunnen verbeteren? Ons Fanpoint, uitgebaat door het OSV-bestuur, is the place to be! Deze kan je terugvinden in de Fanzone!


Trotseer de koude

Hier zijn een paar tips om zaterdag zeker warm te blijven:

  • Trek laagjes aan: een thermoshirt, gevolgd door een warme trui en een winddichte jas.
  • Vergeet je hoofd en handen niet: een muts en handschoenen zijn essentieel.
  • Warme sokken en stevige schoenen houden je voeten comfortabel warm.
  • Neem je KRC-sjaal mee om je nek te beschermen en je support te tonen!
  • Nood aan een warme drank? KRC Genk voorziet heerlijke soep!