Zaterdag om 20.45 uur nemen we het in eigen huis op tegen leider Union St. Gilles. Een wedstrijd die je absoluut niet wilt missen. We rekenen opnieuw op jullie fantastische steun. Hieronder vind je de belangrijkste praktische informatie terug.

Tickets
De laatste tickets voor de thuiswedstrijd tegen Union zijn beschikbaar. Je kan online tickets kopen tot vlak voor de wedstrijd. De loketten zijn ook op de dag van de wedstrijd geopend.

Ook onze Mid Season abonnementen (inc. Play Offs) zijn nog steeds beschikbaar. Wens je topvoetbal aan het meest voordelige tarief te beleven, koop dan vandaag nog hier je Mid Season abonnement vanaf 130,- EUR. 

It's Après-ski Time!
Deze zaterdag is het zover: KRC Genk vs Union St. Gilles op onze grond. Een match die je echt niet wilt missen! Maar dat is nog niet alles...

Naast een stevige portie topvoetbal hebben we iets speciaals voor jullie gepland om de sfeer er goed in te brengen: een Après-ski feestje! De Fanzone opent haar deuren om 17h45. DJ Lothar und MC Ludwig zorgen met de beste Après ski hits voor een onvergetelijke vibe. Komt dat zien, komt dat beleven!

Laten we samen een onvergetelijke avond van maken. Tot zaterdag!

Fanpoint 
Heb je vragen over de nieuwe werking van het OSV? Wens je eens een uitwedstrijd bij te wonen? Wens je meer info over de Genkids werking? Of heb je nog andere suggesties of aanbevelingen die jouw supporterservaring nog zou kunnen verbeteren? Ons Fanpoint, uitgebaat door het OSV-bestuur, is the place to be! Deze kan je terugvinden in de Fanzone!

Gratis handschoenen Cristal Alken
Bestel twee pintjes Cristal in de fanzone en ontvang gratis blauw-witte handschoenen. Geniet van je drankjes terwijl je je handen warm houdt in stijl. Een leuke extra dus, bij je bestelling van twee pintjes Cristal! Opgelet: we hebben slechts 1500 paar handschoenen ter beschikking. Wees er dus snel bij, Genkies!