Na de recente 6 op 6 kunnen we komend weekend opnieuw een uitstekende zaak doen in de strijd om de Champions' Play-Offs. Zondag staat de topper tegen Club Brugge op het programma. KRC-legend Thibaut Courtois trapt om 13.30 uur de wedstrijd op gang. KRC Genk rekent opnieuw op jullie steun. Hieronder vind je de belangrijkste praktische informatie terug.

Uitverkocht huis

De Cegeka Arena is uitverkocht. Er worden geen tickets meer verkocht voor deze wedstrijd.

Fanzone en Fanpoint 

Onze Fanzone opent om 10.30 uur. Heb je vragen over de nieuwe OSV-regeling? Wil je een uitwedstrijd bijwonen? Ben je geïnteresseerd in meer informatie over Genkids? Of heb je andere suggesties die je supporterservaring kunnen verbeteren? Het Fanpoint, beheerd door het OSV-bestuur, is dé plek! Je vindt het in de Fanzone!

Na de wedstrijd kun je genieten van leuke carnavalbeats in onze sfeertent.

Halve liters in (zo goed als) heel het stadion

Alken-Maes zet zich volop in om onze fanbeleving te verbeteren. Daarom introduceren we een nieuwe toevoeging aan de wedstrijdbeleving: halve liters bier zijn nu ook beschikbaar op de gewone zittribunes, naast de bestaande opties in de fanzone en staantribune. Let op: in de Fenixclub en Club92 is dit nog niet mogelijk.

Thibaut Courtois op bezoek

Aanstaande zondag staat er nog iets bijzonders te gebeuren: Thibaut Courtois, KRC-legend èn de beste doelman van de wereld, keert nog eens terug naar zijn favoriete voetbalclub. Herbeleef de kampioenen-wedstrijd KRC Genk - Standard uit 2011 vanaf 10h15 in onze fanzone. Vanaf 12u30 neemt Thibaut plaats op het podium voor een Q&A, die tot ongeveer 13u uur zal duren.

Alsof dat nog niet genoeg is, geeft Thibaut ook nog eens de aftrap van de topper tegen Club Brugge.

Zorg er dus voor dat je erbij bent!