Na een absolute thriller verzekerden we ons in ’t Kuipje van een plaats bij de eerste zes en een bijhorend ticket voor de Champions’ Play-offs. In 10 rechtstreekse duels gaan we de strijd aan met Union, Anderlecht, Antwerp, Club Brugge en Cercle Brugge om de felbegeerde Europese plaatsen.

En we gaan all-in!

Verzeker je van een plek in onze Cegeka Arena wanneer we de strijd aangaan tegen het kruim van het Belgisch voetbal. Al vanaf 75 euro (40 euro voor jongeren onder de 21) kan je 5 wedstrijden lang mee de sfeer verzorgen met Tribune Zuid in de staantribune. Voor 90 euro (60 euro voor jongeren onder de 18) zit je 5 wedstrijden comfortabel op de eerste rij in de zittribune tijdens de intense eindstrijd. Er zijn verschillende opties beschikbaar.
Ben je in het bezit van een seizoensabonnement of een Mid Season abo? Dan zitten de 5 play-off wedstrijden automatisch inbegrepen in je abonnement.

Koop dus snel je Champions’ Play-off abonnement en wees erbij wanneer we strijden om een plekje in Europa. We go all-in for Europe. 

Koop hier je abo

Heb je al een seizoensabonnement of een mid-season abonnement dan zijn de Champions’ Play-off wedstrijden inbegrepen in jouw abonnement. De losse ticketverkoop voor de wedstrijd tegen Union start op dinsdag 26 maart. Losse tickets voor de latere wedstrijden zijn ongeveer een week voor elke respectievelijke thuiswedstrijd te koop. Hoe zeker de wedstrijdkalender in het oog.