Met grote trots maken we een nieuw partnership tussen KRC Genk en ACEG/SPOQ bekend. Het keuringsbedrijf ACEG, met bijhorend platform SPOQ zal de komende 2,5 seizoenen te vinden zijn op de mouw van Bryan Heynen en co.

Gedeelde waarden 

De gedeelde waarden tussen beide organisaties zorgen ervoor dat een partnership een logische stap in de toekomst is. “De ambitie en het jonge, dynamische karakter van KRC Genk, is iets wat ook binnen ACEG erg leeft. We kenden de voorbije jaren een ongelooflijke groei en zijn ondertussen het grootste keuringsorganisme in Belgische handen”, aldus Gino Lescrauwaet en Levi Vaneycken, zaakvoerders van SPOQ en ACEG. 

Ook bij de vice-kampioen kijken ze enthousiast uit naar de nieuwe samenwerking. “Beide merken zijn de afgelopen jaren geëvolueerd van challenger naar gevestigde waarde binnen hun sector. ACEG biedt hun keuringsdiensten vandaag al aan over grote delen van Vlaanderen. We zetten de kracht van ons merk graag in om hen ook in Limburg voet aan grond te laten krijgen. Daarnaast biedt deze samenwerking ook voor KRC Genk zelf een opportuniteit om als jonge club verder te groeien binnen en buiten Limburg”, zegt Sem Franssen Directeur Business Development.  

Vanaf de eerste wedstrijd tijdens de Champions' Play-Offs zullen ACEG en SPOQ te zien zijn op de wedstrijdtruitjes van KRC Genk.  Zij bieden ook met de trots de wedstrijdbal aan voor de opener van de ChampionsPlay-Offs in eigen huis tegen competitieleider Union SG.