KRC Genk trekt vol vertrouwen richting de Champions’ Play-offs. De doelstelling: opnieuw een Europees ticket bemachtigen. Na een seizoen waarin ons stadion meer dan eens te klein was en de steun van onze supporters opnieuw over heel Limburg te horen was, luidt de boodschap meer dan ooit: “KRC Genk, da’s voor altijd.”

KRC-kapitein Bryan Heynen en supertalent Konstantinos Karetsas, beiden geboren en getogen in Genk en gevormd op de Jos Vaessen Talent Academy, pronken in de bijhorende lanceringsvideo in het nieuwe Home Kit 2024-2025. Daarin worden ze geflankeerd door drie supporters. Zij staan symbool voor de duizenden Genkies die week na week achter de ploeg staan. In weer en wind. In goede en kwade dagen. Voor altijd. Van de gepensioneerde man, die blauw en wit al 35 jaar in zijn hart draagt, over de jonge vrouw die voor de familiale waarden van KRC Genk staat, tot de jonge supporters die klaar is voor opnieuw 35 jaar van toewijding aan onze geliefde kleuren.

“Wanneer het tegenzit, graven we hier in Genk extra diep om uiteindelijk toch te eindigen waar we thuishoren. Dat is het verhaal van dit seizoen en van dit shirt. Voor de lancering trokken we speciaal naar Thor Park van waaruit de mijngangen lopen tot onder onze heilige grond. Die locatie symboliseert ons verhaal en ons seizoen: ook al komen we van diep, talent komt altijd boven. Met die mindset trekken we vol vertrouwen de Champions’ Play-offs in op zoek naar een Europees ticket”, klinkt het vol vertrouwen bij Algemeen Directeur van KRC Genk, Erik Gerits.

Naar goede gewoonte trokken club en vertegenwoordigers van het Overkoepelend Supportersverbond van KRC Genk (OSV) en Tribune Zuid ook dit jaar samen naar de tekentafel om het nieuwe home kit 2024-2025 te ontwerpen, in samenwerking met kledingpartner Nike. Vertegenwoordigers van de verschillende supportersorganisaties kregen begin deze week de primeur. Met hun zegen is de nieuwe ‘Home Kit 2024-2025’ vanaf zaterdag te koop online en in de fanshop, vanaf 79 euro voor een volwassenen shirt.

Maandagavond openen Bryan Heynen en co de Champions’ Play-offs in eigen huis tegen Union SG in hun nieuwe uitrusting. Vertegenwoordigers van alle supportersclubs van KRC Genk zullen voor aanvang van de wedstrijd het nieuwe shirt live voorstellen op het veld.

KOOP HET NIEUW SHIRT HIER ONLINE

Ontdek hier de openingstijden van onze fanshop