Na een zinderende ontknoping in 't Kuipje hebben we ons plekje bij de eerste zes weten te bemachtigen, inclusief een ticket voor de Champions’ Play-offs. Nu staat ons een reeks van directe confrontaties te wachten tegen Union, Anderlecht, Antwerp, Club Brugge en Cercle Brugge. Het doel? Een felbegeerd Europees ticket in de wacht slepen. En geloof ons: we zijn klaar om alles te geven! Maandag om 18.30 uur ontvangen we leider Union. Een echte topwedstrijd. Alle belangrijke informatie hebben we hieronder op een rijtje gezet.

Uitverkocht huis

De Cegeka Arena is zo goed als uitverkocht. De laatste tickets zijn nu beschikbaar! De loketten aan het stadion zijn enkel geopend als het stadion niet op voorhand uitverkocht zal zijn.

Het is ook nog steeds mogelijk om vanaf 75,- EUR jouw Champions' Play-Offs Abonnement te scoren. Dit kan tot en met maandag.

Vlaggetjes in heel het stadion

Voor deze eerste wedstrijd in de play-offs plannen we opnieuw een sfeeractie. Op ieder zitje in het stadion zal er een blauw of wit vlagje liggen. Doel is om bij opkomst van de spelers de duizenden blauw-witte vlaggetjes de lucht in te steken. Zo brengen we samen voor de wedstrijd alvast de sfeer van de gouden dagen terug in onze Cegeka Arena!

Halve liters in (zo goed als) heel het stadion

Alken-Maes zet zich volop in om onze fanbeleving te verbeteren. Daarom introduceerden we een nieuwe toevoeging aan de wedstrijdbeleving: halve liters bier zijn nu ook beschikbaar op de gewone zittribunes, naast de bestaande opties in de fanzone en staantribune. Let op: in de Fenixclub en Club92 is dit nog niet mogelijk.

Fanzone en Fanpoint 

Onze Fanzone opent om 15.30 uur. Heb je vragen over de nieuwe OSV-regeling? Wil je een uitwedstrijd bijwonen? Ben je geïnteresseerd in meer informatie over Genkids? Of heb je andere suggesties die je supporterservaring kunnen verbeteren? Het Fanpoint, beheerd door het OSV-bestuur, is dé plek! Je vindt het in de Fanzone!

E-sports Arena geopend 

In onze fanzone is onze E-sports Arena opnieuw geopend. Nu niet enkel voor GenKids, maar voor iedere Genkie die zijn EA FC skills eens wil meten met een profspeler of om gewoon onder vrienden of mede-Genkies de wedstrijd KRC Genk - Union in voorbeschouwing al eens zelf digitaal te spelen. Wees allemaal welkom!