De eerste thuiswedstrijd in de Champions' Play-offs werd meteen een knaller van formaat! Na 90 minuten strijd hielden we de drie punten thuis tegen competitieleider Union SG. Na één speeldag prijken we zo op een gedeelde derde plaats in het klassement. Er resten ons nog 9 topwedstrijden, waarvan vier op onze grond. Ook tijdens de eindspurt rekenen we meer dan ooit op jullie steun. Sinds dinsdagochtend is de vrije verkoop gestart. Zorg dat jij erbij bent in de Cegeka Arena wanneer onze jongens het opnemen tegen het kruim van het Belgisch voetbal. Het doel klinkt luider dan ooit: we go all-in for Europe.

Om een ticket aan te kopen, dien je in te loggen op het ticketportaal van KRC Genk. Als je nog geen account hebt, dien je online een account aan te maken of met je identiteitskaart langs te komen in de Ticketshop. Je kan maximaal 4 tickets bestellen per account met vermelding van naam, voornaam en geboortedatum.

Specifiek voor de thuiswedstrijd tegen Antwerp:
Voor deze wedstrijd is er een extra regel opgelegd door de veiligheidsinstanties. Je kan per account ook maximaal 4 tickets aankopen op een verschillende naam (linken aan een account) maar elke naam moet gekend zijn in ons systeem voor 17/03/2024. 
Supporters die naderhand pas een account creëren kunnen geen ticket aankopen voor deze wedstrijd. Deze regel is zowel online als ter plaatse in de ticketshop van toepassing.

Ben je in het bezit van een seizoensabonnement of een mid-season abo? Dan zitten de 5 play-off wedstrijden automatisch inbegrepen in je abonnement.

Meer info ontdek je hier

Koop hier je tickets