Na de magische avond op Den Bosuil staat er zaterdag een nieuwe kraker op het programma. We ontvangen Cercle Brugge, op onze grond. Het wordt opnieuw een onvervalste topper. Cercle ging afgelopen weekend nog met 2-3 winnen op het veld van leider Union. Alle belangrijke informatie vind je hieronder. Zorg dat je erbij bent, Genkie. Samen trekken we de goede flow door.


Corteo voor aanvang van de wedstrijd

Tribune Zuid organiseert een Corteo voor aanvang van deze topper. Deze start om 18.00 uur aan 'De Kring'. Het adres: Onderwijslaan 2, 3600 Genk. De Corteo arriveert vlak voor de spelersbus aan het stadion zodat we de spelers een warme ontvangst kunnen geven. Sfeer verzekerd.

Cristal Happy Hour in de fanzone

Onze Fanzone opent om 17.45 uur. Kom mee genieten van het Cristal Happy Hour, voorafgaand aan de wedstrijd. In de volledige fanzone ontvang je van 18.30 uur tot en met 19.30 uur bij een bestelling van Cristal 25cl, Cristal 50cl of Cristal 0.0 25cl één Cristal consumptie gratis. Zorg dat jij erbij bent.

Muzikaal programma:
17.45 uur – 19.00 uur: DJ 
19. 00 uur – 20.00 uur: De Vierkante Meter (live coverband)
Omstreeks 23.00 uur (na de wedstrijd): XPD (live coverband)

Heb je trouwens vragen over de nieuwe OSV-regeling? Wil je een uitwedstrijd bijwonen? Ben je geïnteresseerd in meer informatie over Genkids? Of heb je andere suggesties die je supporterservaring kunnen verbeteren? Het Fanpoint, beheerd door het OSV-bestuur, is dé plek. Je vindt het in de Fanzone.

Koop vandaag nog je ticket

De Cegeka Arena is nog niet uitverkocht. De laatste tickets zijn nu beschikbaar! De loketten aan het stadion zijn enkel geopend als het stadion niet op voorhand uitverkocht zal zijn.

Scoor een doelpunt tegen één van onze professional E-sporters en maak kans op een gesigneerde EA FC Ratingcard

In onze fanzone is onze E-sports Arena opnieuw geopend voor iedere Genkie. Kom je EA FC skills testen tegen één van onze profspelers of speel de wedstrijd KRC Genk - Cercle Brugge al eens zelf digitaal of tegen je vrienden. Slaag je er in om een doelpunt te scoren tegen een profspeler, dan maak jij kans op het winnen van een exclusieve EA FC ratingcard.

Wees allemaal welkom Genkies!