KRC Genk begon uitstekend aan de Champions' Play-offs. Met 7 punten uit 3 wedstrijden staan we voorlopig op de 4e plaats in het klassement. Er staan nog 7 topwedstrijden op de kalender, waarvan 3 op onze grond. Ook tegen leider RSC Anderlecht rekenen we meer dan ooit op jullie steun. Het doel klinkt luider dan ooit: we go all-in for Europe. Alle belangrijke informatie voor aanstaande zaterdag hebben we hieronder op een rijtje gezet.

Uitverkocht huis

De Cegeka Arena is uitverkocht. De loketten aan het stadion zijn gesloten. Het heeft geen zin om zonder tickets naar de Cegeka Arena af te zakken.

All In Blue

Kom in het blauw. Doe je shirt aan, neem je sjaal mee, hoe meer blauw hoe beter! We roepen elke supporter op om in het blauw naar de Cegeka-Arena af te zakken. 
Tip: Neem zeker ook nog eens een kijkje in onze fanshop. Hier zijn de laatste dagen aangebroken om nog een mooie End of Season Sale te scoren of om gewoon nu al het nieuwe homeshirt voor het seizoen 24/25 te bemachtigen mét bedrukking van jouw favoriete speler.

Klappers in heel het stadion

Ook voor deze topwedstrijd plannen we opnieuw een sfeeractie. Op ieder zitje in het stadion zal er een blauw of wit pamflet beschikbaar zijn, de bedoeling is om bij opkomst van de spelers allemaal deze pamfletten de lucht in te steken om zo een prachtig blauw-wit patroon te vormen en zo onze spelers nóg een extra boost te geven net voor de aftrap. Tijdens de wedstrijd kunnen deze pamfletten geplooid worden tot klappers om zo samen de decibels op onze grond nog wat extra de lucht in te laten schieten. Laat je horen, Genkie!

Fanzone en Fanpoint 

Onze Fanzone opent om 17.45 uur. Van 19.00 uur tot 20.00 uur komen The Pick Hardo Bros feat Jane Falco de tent op z'n kop zetten.
Heb je vragen over de nieuwe OSV-regeling? Wil je een uitwedstrijd bijwonen? Ben je geïnteresseerd in meer informatie over Genkids? Of heb je andere suggesties die je supporterservaring kunnen verbeteren? Het Fanpoint, beheerd door het OSV-bestuur, is dé plek! Je vindt het in de Fanzone!