De komende drie seizoenen prijkt Wilms, specialist in rolluiken, zonwering en ventilatie, op het shirt van KRC Genk. Het logo van het familiebedrijf uit de Kempen zal als rugsponsor geregeld in één blik te vangen zijn met het nummer 99 van Tolu of de stilaan iconische nummer 8 van onze kapitein Bryan Heynen.

Al 6 jaar lang is het Kempense familiebedrijf de fiere hoofdsponsor van de KRC Genk ladies. Door die ondersteuning was Wilms één van de drijvende krachten achter de opmars van het Genkse vrouwenvoetbal. Met die succesvolle samenwerking groeide ook het idee om een stap verder te gaan en ook het mannenvoetbal in te stappen.

Uit de schaduw van de Genkse terrils

Wilms is historisch sterk verankerd in Limburg. Dankzij deze samenwerking met de trots van Limburg, wil het Kempense familiebedrijf die sterke marktpositie nog verder versterken.

“Dit is gewoon een prachtig verhaal”, klinkt het vol ambitie bij Erik Wilms. “Als familiebedrijf zijn wij experts in het creëren van schaduw. Door onze naam te koppelen aan een sterk merk als KRC Genk kunnen we onze naamsbekendheid in Limburg verder versterken en samen verder uit de schaduw stappen die de Genkse Terrils over de Cegeka Arena werpen. Bij KRC Genk komen we terecht in een indrukwekkende business community die ons waardevolle contacten en interessante inzichten kan bieden van medeondernemers en van duizenden supporters.”

Business community

“De KRC Genk business community wordt seizoen na seizoen een groter begrip in ondernemend Limburg”, klinkt het vol trots bij Directeur Business Development bij KRC Genk, Sem Franssen. “Met Wilms voegen we daar opnieuw een waardevolle partner aan toe. Na een succesvolle samenwerking met de KRC Genk Ladies willen we ook de komende drie seizoenen samen hoge toppen scheren. Let’s rise above. Together.”   

Omtrent Wilms NV

Wilms startte in 1975 met het vervaardigen van hoogwaardige rolluiken. Intussen is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste rolluikenproducent van de Benelux en tot de specialist van de ‘verborgen’ zonweringen. Inmiddels diversifieerde de onderneming, die in Meerhout is gevestigd, haar aanbod met hoogwaardige ventilatiesystemen die op basis van warmteterugwinning werken.

Wilms telt 200 medewerkers, waarvan een vijfde dames die zowel in de administratie als productie actief zijn. Binnen het bedrijf werd Wilms Female opgericht, een werkgroep voor en door dames, die een eigen tijds- en financieel budget ter beschikking krijgt om allerlei sociale activiteiten te ontwikkelen. De familieonderneming kent een laag personeelsverloop en hecht enorm veel belang aan corporate social responsibility en medewerkerswelzijn.

www.wilms.be