Zondag 5 augustus is het zover. De strijd om Limburg wordt gestreden, aftrap 18u00. Zorg dat je erbij bent want het wordt een onvergetelijke avond!

Kom op tijd naar het stadion, niet alleen om een fris pintje te drinken met je medesupporters. Er valt ook weer heel wat nieuws te beleven in de Luminus Arena.

Word jij onze Fan of the Match? Bij elke thuiswedstrijd hebben we al een Man of the Match, je kan ervoor stemmen via de KRC Genk app. Vanaf nu zoeken we ook naar de Fan of the Match! Drie supporters treden aan voor een heel spannende uitdaging. Voor de aftrap wordt er gejongleerd, op de tonen van hoe kan het ook anders: Life is live. Tijdens de rust volgt een shoot-out. In het doel staat een keeper uit onze academie, geen makkelijke opdracht dus. Wie het meeste punten haalt is onze Fan of the Match. Naast eeuwige roem wint die supporter iets heel bijzonders: Een gesigneerd shirt en een meet & greet met de Man of the Match. Meedoen? Houd onze Facebook pagina in de gaten want daar kan je je straks kandidaat stellen.

We kleuren de Luminus Arena blauw! Ons supporterslegioen is er klaar voor. Jullie waren er massaal bij, zowel tegen Esch als in Lokeren. Zondag verwelkomen we STVV met een muur van blauw en wit. Hiervoor roepen onze spelers op om je favoriete blauwe Genk shirt aan te doen. Ook onze partners Het Belang van Limburg en TV Limburg steken een handje toe. Dankzij hen ligt er zondag op elk stoeltje een supportersklapper. Houd hem voor de aftrap als een pamflet boven je hoofd, en zorg mee voor een zee van blauw en wit. Vouw hem samen tot een klapper en maak er de 90 minuten die erop volgen een hels lawaai mee.

Zondag HOOGDAG dus voor elke KRC Genk supporter. Samen gaan we voor een kolkende Luminus Arena en een tweede overwinning in de Jupiler Pro League. Samen met de ploeg op het veld gaan we de strijd aan tegen STVV. Samen zijn we Genk!

Nog geen tickets of abonnement? Alle info vind je hier.