Zondag 5 augustus is het zover. De strijd om Limburg wordt gestreden in de Luminus Arena, aftrap 18u00!

De ploeg is er klaar voor! Na een succesvolle voorbereiding werkten onze jongens ook de eerste officiële wedstrijden bijzonder goed af. De kwalificatie voor de derde voorronde van de Europa League is een feit. We versloegen Lokeren met 0-4 in de eerste competitiewedstrijd. De honger van de hele ploeg is groot!

Het supporterslegioen is er klaar voor! Méér dan 10.000 supporters stonden achter de ploeg in de eerste thuiswedstrijd tegen Esch. Uit méér dan 600 kelen schalde vorige week “Forza Racing” op Daknam. De abonnementenverkoop blijft op volle toeren draaien. Verwacht wordt dat de Luminus Arena aanstaande zondag voor het eerst dit seizoen (en waarschijnlijk niet voor het laatst) in vuur en vlam zal staan. 

Ben jij er klaar voor?  Vanaf nu activeren we naast de abo-verkoop ook de losse ticketverkoop voor de thuiswedstrijd tegen STVV. Een abonnement blijft het meest voordelig. Alle info vind je hier. De ticketprijzen voor deze topper zijn de volgende: Staanplaats volwassenen: €19, -21 jaar: 11€. Zitplaats volwassenen vanaf €21, -18 jaar: €12. Tickets koop je online, in onze ticketshop of bij één van de Bruno’s verkooppunten. Alle ticketinfo lees je hier.

Jouw ticket is geld waard! Koop je een ticket voor een thuiswedstrijd in augustus? Houd dit dan goed bij want het is geld waard! Besluit je na de wedstrijd om toch een abonnement te kopen voor KRC Genk, dan krijg je de waarde van je ticket in korting op je abonnement!

Iedereen in het blauw! Zondag spelen we dé match van het jaar, de strijd om Limburg, de derby tegen STVV! De ploeg roept elke supporter op om in het blauw te komen. Doe dus je favoriete KRC Genk shirt aan en zorg dat je erbij bent zondag, want het wordt een onvergetelijke avond. Samen laten we de Luminus Arena kolken. Samen zijn we Genk!