We gaan er samen voor in de groepsfase van de Europa League! Reeds méér dan 8.000 abonnees kochten hun EL abo in de voorrangsperiode. Op vrijdag 14/9 (10u00) start de vrije verkoop. Dé kans om Europees topvoetbal te beleven in Genk.

Drie topaffiches!
We nemen het in de Luminus Arena op tegen Besiktas JK (Turkije), Malmö FF (Zweden) en Sarpsborg 08 FF (Noorwegen):
- 20/9: KRC Genk – Malmö (18u55)
- 8/11: KRC Genk – Besiktas (18u55)
- 13/12: KRC Genk – Sarpsborg (18u55)

Beleef het mee en koop je EL abo!
De prijs van een EL abo (pakket van 3 thuiswedstrijden) start vanaf €70. Koop vanaf vrijdag 14/9 10u00 je EL abo, je geniet van een mooi prijsvoordeel en je kiest je eigen plaats in het stadion. Je kan je EL abo zowel online kopen als in de KRC Genk ticketshop. Omwille van veiligheidsredenen kunnen enkel supporters die reeds eerder tickets kochten een EL abo kopen, 1 per identiteitskaart. Ben je abonnee maar miste je de voorrangsperiode? Geen probleem, je kan je EL abo nog kopen aan kortingstarief maar dit enkel in de KRC Genk ticketshop.

De losse ticketverkoop, enkel voor KRC Genk – Malmö (20/9), start op dinsdag 18/9. Ticketprijzen voor deze wedstrijd starten vanaf 30€.

Abonnees dubbel voordeel!
De prijs van een EL abo voor een abonnee start vanaf €50! Word dus nog snel abonnee. Je beleeft de rest van het seizoen aan een supervoordelig tarief én je krijgt een mooie korting op de Europese thuiswedstrijden!

Samen schrijven we opnieuw clubgeschiedenis. Samen zijn we Genk!