Vanavond staat de topper tegen Standard op het programma! Met 54 punten staan we nog steeds stevig aan de leiding. Maar we hebben nog niets in handen. De prijzen worden uitgedeeld aan de finishlijn, en in die race telt ieder punt, iedere wedstrijd en iedere supporter!

Kom op tijd!

De Luminus Arena is officieel uitverkocht! De loketten blijven straks gesloten. Kom op tijd naar het stadion en vermijd de files! Opgelet supporters, op parking rood kan je vanaf heden enkel terecht met een parkingkaart en dus niet meer door cash te betalen. Opwarmen kan je in onze FRZA! Fanzone vanaf 19u met een pintje en voor de gelegenheid Après Ski muziek en bijhorende drankjes.

OPROEP VAN DE SPELERS! "Zet je 15 minuten voor aftrap al klaar op je stoeltje, laat de Luminus Arena al voor een eerste keer daveren!"

Kom in het blauw en wit!

Doe je shirt aan, neem je sjaal mee, hoe meer blauw hoe beter! Samen zorgen we voor een blauw-wit legioen!

Laat jullie horen!

De Luminus Arena moet kolken als nooit tevoren! Moedig onze ploeg aan en schreeuw ze vooruit! Laat discriminerende spreekkoren weg, die zijn niet toegelaten in ons stadion. Om 20u30 schreeuwt Tribune Zuid “Who are you” en dondert de Luminus Arena: “RACING!” En gaan we samen weer vol voor de 3 punten!

 

Ouder Recenter