Start ABO verkoop seizoen 19-20 op 1 mei. Abonnees krijgen geld terug!

30-04-2019

KRC Genk beleeft een historisch seizoen. Met nog 4 wedstrijden te spelen in Play Off 1 zijn we nog steeds de trotse leider in de Jupiler Pro League. Wat ook historisch is: KRC Genk start nog dit seizoen, op woensdag 1 mei, met de abonnementenverkoop voor volgend seizoen.

Vol lof
Ons sterkste wapen dat zijn onze supporters. Bedankt voor een nu al onvergetelijk seizoen. Schouder aan schouder met de ploeg klonk het steeds opnieuw: Who are you??.. RACING!!

Vol stadion
Na 2 seizoenen komt er een kleine prijsstijging in de abonnementsprijzen. Waarom? Omdat we ambitieus zijn en samen bouwen aan een ploeg die ons laat dromen. Maar, bestaande abonnees krijgen de kans om hun abonnement te hernieuwen aan de prijs van afgelopen seizoen. Indien je dit seizoen nog verlengt krijg je de prijsstijging integraal teruggestort op je club card, cashback dus!

Vol ambitie
We gaan volgend seizoen zeker Europa in en dromen samen van de Champions League. Voor de Europese toppers zal de Luminus Arena snel uitverkocht zijn. Abonnees krijgen voorrang bij de Europese ticketverkoop.

Ben je abonnee? Niet twijfelen dus en verleng snel je abonnement. Dat kan vanaf woensdag 1 mei online, vanaf 7 mei in de ticketshop. De cashbackactie voor abonnees loopt tot en met 19 mei, de voorbehouden periode tot 31 mei. Ook de vrije plaatsen in het stadion gaan vanaf 1 mei al in verkoop. Je hebt al een abonnement voor seizoen 19-20 vanaf €190. Goed voor 20 wedstrijden vanop je eigen plaats: 15 in de reguliere competitie + 5 in de Play Offs. Alle info en prijzen ontdek je hier.  

Samen laten we de Luminus Arena ook volgend seizoen vollopen. Samen gaan we volle bak voor KRC Genk!

Ouder Recenter