Vrijdag staat onze vierde thuiswedstrijd in Play Off 1 op het programma. Royal Antwerp FC komt op bezoek in de Luminus Arena, aftrap 20u30. Er staat opnieuw héél wat te beleven in en rond het stadion.

Kom op tijd!

De Luminus Arena is morgen uitverkocht! Kom op tijd naar het stadion en vermijd de files. Opgelet supporters, op parking rood kan je enkel terecht met een parking kaart en dus niet meer door cash te betalen. Opgelet: de loketten blijven gesloten voor deze wedstrijd, het is niet meer mogelijk om tickets te kopen. 

Spelersbus & FRZA! Fanzone

Tribune Zuid roept op om de spelersbus te ontvangen aan de Luminus Arena. Afspraak vanaf 18u aan het stadion. Om 18u30 opent ook de FRZA! Fanzone met een optreden van Luigi & Birgit. Smeer er alvast je stembanden en geniet van een fris pintje!

Kom in het blauw en wit

Doe je shirt aan, neem je sjaal mee, hoe meer blauw hoe beter! Aan de ingang staan medewerkers klaar om je gezicht blauw-wit te verven. Samen zorgen we voor een blauw-wit legioen! Op je stoeltje vind je ook een klapper. Steek deze eerst met de juiste kleur de lucht in wanneer de spelers het veld betreden. Daarna kan je hem plooien om nog meer lawaai te maken in de Luminus Arena.

Laat jullie horen!

De Luminus Arena moet kolken als nooit tevoren! Moedig onze ploeg aan en schreeuw ze vooruit! Laat discriminerende spreekkoren en pyro weg. Die zijn niet toegelaten, noch buiten noch in het stadion. Om 20u30 schreeuwt Tribune Zuid “Who are you” en dondert de Luminus Arena: “RACING!” En gaan we samen weer vol voor de 3 punten!

Ouder Recenter