Vanaf nu vrije verkoop ABO 19-20

03-06-2019

KRC Genk beleefde een historisch seizoen. 30 speeldagen onafgebroken op kop in de Jupiler Pro League. Elke thuiswedstrijd een kolkende Luminus Arena. Landskampioen!

Dat smaakt naar meer, ook bij onze supporters. De voorbehouden periode van onze abonnementenverkoop 19-20, gestart op 1 mei, was een groot succes. Méér dan 12.000 supporters lieten weten dat ze ook volgend seizoen weer achter de ploeg staan. Hierbij tellen we onze business community en partners, wat ons nu al op een totaalcijfer brengt van 15.000 abonnees voor volgend seizoen. Een absoluut record!

Vanaf nu worden de plaatsen van abonnees die niet verlengden vrijgegeven, en start de vrije verkoop. Hét moment dus om je abonnement te kopen. Je hebt al een abonnement vanaf €190. Hiervoor krijg je 20 wedstrijden (15 competitie + 5 play offs) vanop je eigen vaste plaats in het stadion. Komt bij dat je als abonnee voorrang krijgt bij de ticketverkoop van de Champions League. Vanaf september duiken we meteen in de groepsfase van het kampioenenbal met 3 absolute topaffiches in de Luminus Arena. Enkel als abonnee ben je zeker dat je erbij kan zijn.

Er is plaats voor méér dan 22.000 supporters in de Luminus Arena. Ga jij mee de strijd aan? Niet twijfelen en scoor vanaf nu de beste plaats in het stadion! Een abonnement koop je makkelijk online of in onze ticketshop. Alle ABO info ontdek je hier.

Ouder Recenter