Online inschrijven voor FRZA! run nog tot 15 juli!

15-07-2019

Het gaat hard met de eerste editie van onze FRZA! run. Op vrijdag 19 juli om 19u, dag 1 van ons fanweekend, lopen of wandelen we samen met onze supporters door de jeugdacademie én de Luminus Arena.

De FRZA! run wordt een echte belevingsrun die je op plekken brengt waar je normaal gezien niet kan komen. We gaan dwars door het stadion, langs de spelerstunnel, het spelershome en zelfs tot in de kleedkamer! Elke wave lopers wordt begeleid door een KRC Genk gezicht en onderweg dompelen we je onder in sfeer en animatie. Bij de start krijg je een toffe KRC Genk zonnebril. Onderweg voor zij die er zin in hebben een Italiaans stokje op de BBQ, een drankje en zelfs een kommetje fruit. Bij de finish ontvangt iedereen een medaille! En dat allemaal voor een deelnameprijs van maar 6€ die integraal naar onze community werking gaat. Kinderen -6 jaar kunnen zelfs gratis deelnemen.

Er schreven al méér dan 600 lopers en wandelaars in en we krijgen nog een heleboel aanvragen! Daarom verlengen we de online voorinschrijvingen tot en met maandag 15 juli. Een ticket kopen voor de FRZA! run doe je makkelijk via deze link.

Hier moet je bij zijn supporters. Samen beleven we een onvergetelijk fanweekend. Samen zijn we Genk!

Ouder Recenter