Vrijdag volle bak voor KRC Genk - Koop je abo, 20 topwedstrijden vanaf €190!

22-07-2019

De Supercup is binnen, de Luminus Arena is opgewarmd en de ploeg heeft er geweldig veel zin in. Aanstaande vrijdag trappen we de Jupiler Pro League af, om 20u30 thuis tegen KV Kortrijk.

Samen hebben we een landstitel te verdedigen. Samen, dat staat al voor 17.300 abonnees! Een schitterend aantal, en daar kunnen gerust nog enkele Genkies bij.

Niet twijfelen
Twijfelde je nog? Dan is het nú het moment om je abonnement te kopen. Je hebt al een abonnement vanaf €190. Hiervoor krijg je 20 wedstrijden (15 competitie + 5 play offs) vanop je eigen vaste plaats in het stadion. Bovendien biedt KRC Genk als enige JPL club een gratis kidsabonnement aan. Voor elk betalend abonnement van vader en/of moeder mag 1 kind (-12 jaar) helemaal gratis mee!

Samen Champions League
Vanaf september duiken we meteen in de groepsfase van het kampioenenbal met 3 absolute topaffiches in de Luminus Arena. Tegen wie we spelen, dat weten we op 29 augustus. UEFA eist heel wat tickets op, een plaatsje bemachtigen in het stadion wordt niet simpel. Abonnees krijgen voorrang bij de ticketverkoop, dus enkel als abonnee ben je zeker dat je tickets kan scoren voor de Champions league.

Volle bak voor KRC Genk!
Beleef het mee en koop vandaag nog je abonnement. Dat kan makkelijk online of in de KRC Genk ticketshop. Samen gaan we opnieuw de strijd aan in de competitie, de beker én in de Champions League. Samen gaan we volle bak voor KRC Genk!

Ouder Recenter