Vorig seizoen werd de samenwerking met 6d Sports Nutrition, onze partner op vlak van sportvoeding, opgestart. Zij leveren een gamma aan oplossingen gebaseerd op ‘6 dimensies’: een wetenschappelijk bewezen effect, een dopingvrije samenstelling, getest door atleten, innovatief onderzoek, pure ingrediënten en een geavanceerde productie.

Karolien Rector, sportdiëtiste van de club, kadert de samenwerking: “De producten van 6d Sports Nutrition vormen een grote meerwaarde in onze dagelijkse werking en dit op verschillende domeinen.”

“Tijdens aanhoudende warmte drinken onze spelers bijvoorbeeld de isotone dranken extra om goed gehydrateerd te zijn. Powersessies in de gym worden afgesloten met een whey-shake voor optimaal spierherstel. Met een druk programma en twee wedstrijden per week in het verschiet, zijn de recovery en night protein shakes dan weer super belangrijk om goed te recupereren. Zie je een speler voor de wedstrijd nog een gelletje innemen, dan zorgt deze voor een extra energieboost. We integreren de verschillende oplossingen op een diepgaande manier in onze werking en stellen de positieve resultaten ervan vast. Bovendien in alle gemoedsrust gezien de producten voor echte prestatiesporters worden gemaakt en dus wettelijk volledig in orde zijn.”

De wederzijdse tevredenheid over de samenwerking in het kampioenenseizoen uit zich nu in een verlenging van de overeenkomst. Bedankt voor het engagement 6d Sports Nutrition!

Ouder Recenter