Informatie voor supporters in Salzburg

17-09-2019

Vanavond spelen we onze eerste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League. In de Salzburg Arena nemen we het op tegen het Oostenrijkse FC Salzburg, aftrap 21u. Ons SLO team heeft intussen de stad, het stadion en het bezoekersvak verkend. Alle praktische informatie voor supporters ter plaatse hieronder netjes op een rij.

Meeting point
Supporters die graag samenkomen, kunnen naar het meeting point RUDOLFSKAI komen. Daar liggen enkele cafés, Irish pubs en restaurants die openen vanaf 12u. Ook onze SLO's zullen hier in de loop van de namiddag rondlopen om te antwoorden op eventuele vragen.

Vervoer naar het stadion (eigen vervoer)
Supportersbussen kunnen parkeren op de bezoekersparking van het stadion. Minibusjes en auto's parkeren makkelijk aan het Designer Outletcenter Wals Himmelreich (gratis) en nemen daar een gratis shuttle bus. 

Vervoer naar het stadion (in groep)
Supporters die in groep naar het stadion willen reizen kunnen terecht op het meeting point. Daar vertrekken vanaf 18u30 de eerste gratis shuttle bussen voor KRC Genk supporters richting stadion. 

Supporters zonder tickets
Heb je nog geen ticket? Geen probleem. De loketten aan het bezoekersvak zullen geopend zijn.

Staan en zittribune
In het stadion is er een boven- en benedenverdieping in het bezoekersvak. Beiden hebben een aparte ingang. De benedenverdieping is een staantribune, de bovenverdieping een zittribune. Wil jij liever niet rechtstaan, maar heb je een ticket voor de benedenverdieping, dan kan je boven gaan zitten. Eenmaal binnen, kan je niet meer wisselen van plek.

Verboden items
In het stadion zijn rugzakken niet toegelaten. Handtassen/schoudertasjes kleiner dan een A4 formaat mogen wel binnen. Professionele camera's en andere fototoestellen zijn verboden in het stadion. Laat deze dus ook in je hotel/bus/auto liggen. 

Vuurwerk verboden
UEFA, FC Salzburg en KRC Genk laten weten dat vuurwerk, rookbommen en andere pyrotechnische materialen verboden zijn. Ook racistische en discriminerende gezangen zijn niet toegelaten. Hierop staan zware boetes voor club én supporters. Doe er niet aan mee.

Supportersgids
Naar goede gewoonte is er ook een supportersgids met praktische info en reisadvies. Deze kan je hier bekijken. Heb je nog vragen? Onze SLO's zijn aanwezig in Salzburg en helpen je graag verder:

  • Stef Linsen: +32 496 311 630
  • Roeland Friet: +32 476 915 676

Samen maken we van deze Europese trip opnieuw een onvergetelijk avontuur!

Ouder Recenter