Woensdagavond is het zover! De titelverdediger in de Champions League komt op bezoek in de KRC Genk Arena. Een historische wedstrijd voor onze club. Een legendarische avond, die maken we ervan samen met jullie! Het stadion is uitverkocht!

Kom op tijd!
Bij de start van de opwarming (rond 20u15) starten we met het aanmoedigen van onze helden samen met onze stadion DJ die zorgt voor de gepaste muziek, zorg dat je erbij bent! NA de opwarming houden we samen onze sjaal in de lucht op het nummer Assekruus van Slavenkoor.

ACTIE!! In de fanshop kan je speciaal voor deze wedstrijd deze sjaal aan €7,5 op de kop tikken.                     

Confetti!
Op ieder stoeltje ligt een zakje confetti. Dit gooien we direct NA het einde van de Champions League hymne. Hoor je een laatste keer ‘THE CHAMPIOOOONS’ dan mag je de confetti in recht omhoog gooien en zijn we klaar voor de aftrap.

Kom in het blauw!
Doe je shirt aan, neem je sjaal mee, neem je vlag mee, hoe meer blauw hoe beter! De KRC Genk Arena moet daveren op zijn grondvesten.

Uitverkocht!
Het stadion is uitverkocht en het zal druk zijn aan de ingangen. Daarom raden wij supporters aan om je eigen ingang te gebruiken, dat zorgt voor een vlotte toegang tot het stadion:

  • Supporters met een plaats in B/BB tot en met K/KK -> ingang EFG
  • Supporters met een plaats in L tot en met P of LL tot en met QQ -> ingang NOP
  • Supporters met een plaats in OO tot en met UU --> ingang OO-UU
  • Supporters met een plaats in vakken Q, R, S, T, U -> ingang staanplaatsen

Ben jij van plaats moeten veranderen voor de Champions League? Of heb jij een ticket in de vakken Q, R, S, T, U? Vergeet dan zeker niet je E-ticket af te printen!

Samen Genk!