Tweede editie van de KRC Genk Warmste Maand gaat van start!

24-10-2019

Samen met onze supporters verzamelden we vorig seizoen maar liefst 35.000 kg voedsel tijdens de warmste maand. Een voorraad waarmee Vincentius heel wat gezinnen kon helpen die het moeilijk hebben.

Dit inspireerde ons om de actie dit seizoen opnieuw op poten te zetten. Samen met hoofdsponsor Beobank, Vincentius, onze tegenstanders en onze eigen supporters zien we het groots. De Limburgse Vincentius conferenties vragen onze hulp, zeker nu want zonder volle maag geen warme feestdagen.

We starten onze actie met witte tanden voor iedereen. Daarvoor gaan we tandpasta verzamelen. Daarna volgen nog een bezoek aan de Sint met sintsnoep en basisproducten pasta en conserven. Net als vorig seizoen zorgen we voor grote bakken aan de ingangen van de Luminus Arena.
De planning is als volgt:

  • KRC Genk – R Antwerp FC 30/10 (aftrap 20u30): tandpasta (andere hygiënische producten zijn ook welkom: shampoo, pampers, douchegel, ...)
  • KRC Genk – KAA Gent 10/11 (aftrap 18u00): sintsnoep
  • KRC Genk – STVV 30/11 (aftrap 20u30): pasta
  • KRC Genk – Waasland-Beveren 14/12 (aftrap 20u30): conserven

Ook hoofdsponsor Beobank zet zijn schouders onder onze Warmste Maand.
Van 30/10 tot en met 10/12 kan je in elk Limburgs filiaal van Beobank je conserven binnenbrengen (Genk, Lanaken, Hasselt, Zonhoven, Maasmechelen, Tongeren, Heusden, Bree,
Sint-Truiden, Beringen, Leopoldsburg, Lommel, Pelt en Tessenderlo). Alles wat we daar verzamelen brengt Beobank op 14/12 mee naar de thuiswedstrijd tegen Waasland-Beveren.

De supportersclubs van onze Overkoepelende Supporters Vereniging (OSV) worden uitgedaagd om zoveel mogelijk in te zamelen in een onderlinge strijd. De supportersclub met de meeste ingezamelde kilo’s wint een mooie prijs.

Daarnaast vragen we ook aan de supporters van onze tegenstanders om hun steentje bij te dragen. In het bezoekersvak zullen grote bakken staan om de producten te doneren. Zowel R Antwerp FC, KAA Gent, STVV als Waasland-Beveren doen een warme oproep aan hun supporters om mee te doen.

Supporters, toon je warm hart. Samen maken we echt het verschil voor zo veel gezinnen.
Samen gaan we voor de Warmste Maand!

Ontdek en deel het filmpje van onze Warmste Maand hier:

Ouder Recenter