Nog 2 dagen en dan speelt KRC Genk tegen Liverpool FC in het legendarische "Anfield". Een beleving die je als supporter van KRC Genk niet wilt missen...

Dat inspireerde ons om samen met partners Luminus & Groep Jam een "Anfield Road-Trip" te organiseren. Een vijfdaagse roadtrip met een gloednieuwe Mercedes EQC, de eerste full-electric wagen in het gamma, richting de wedstrijd Liverpool FC - KRC Genk met overnachtingen in Londen en Liverpool. Niet alleen bezorgen we twee supporters hiermee de roadtrip van hun leven, we willen ook aantonen dat elektrisch rijden niet enkel voor rond de kerktoren is. Het is gewoon geweldig gemakkelijk en een duurzaam alternatief!

Supporters Jeroen & Vincent kwamen als winnaars uit de wedstrijd. Zij arriveerden vanochtend om 10u00 dan ook aan de Luminus Arena. Ze ontvingen er de sleutels van de Mercedes EQC, een Luminus Laadpas (de elektrische variant van een tankkaart) én een handvol enveloppen met allerlei challenges die ze gedurende de Anfield Road-trip dienen te vervullen. Nog even de gelukwensen van Pierre Denier en ze waren vertrokken!

Volg Jeroen & Vincent gedurende hun Anfield Road-trip via de shares op onze sociale media. Of speel nog korter op de bal en volg ze op Instagram & Facebook onder de accountnaam "The Anfield Road-trip".

Fijne reis Jeroen & Vincent... See you in Liverpool!