KRC Genk is trots te mogen melden dat Abdullah Waiss in naam van de club zal deelnemen aan de ePro League, de officiële digitale variant van de Pro League.

Abdullah, 17 jaar en uit Genk, is een geweldig beloftevolle speler in FIFA op de Playstation. Het afgelopen weekend behaalde hij zelfs nog een 30-0 streak in de Weekend League. Hij prijkt deze week in de weekly rankings maar liefst op de 79ste plaats WERELDWIJD. In de wereldwijde ranking van de maand staat hij zelfs nog hoger: op plek 43 met 143 wins op 150.

“Ik ben zeer blij om in naam van KRC Genk te mogen spelen in de ePro League. Als jongen van de regio had ik altijd al een voorkeur en de hoop om er een rol als eSporter te mogen spelen. Ik kijk al enorm uit naar dit weekend! In eerste instantie wil ik de club trots maken door mijn ambassadeurschap. In tweede instantie is het natuurlijk mijn streven om de ePro League te winnen!”, aldus Abdullah.

In eerste instantie zal Abdullah KRC Genk vertegenwoordigen in de ePro League, waarvan de opnames dit weekend plaatsnemen. In de tussentijd neemt KRC Genk achter de schermen verdere stappen ter voorbereiding van een ambitieus eSports-project. Daarover later meer!

We wensen Abdullah alvast veel succes!