Samen met onze supporters, Beobank, het OSV, onze tegenstanders en Vincentius lanceerden we dit jaar opnieuw onze grote inzamelactie voor het goede doel: de Warmste Maand. Bij maar liefst vier thuiswedstrijden riepen we onze supporters op om voedsel mee te brengen naar de Luminus Arena. Dat voedsel ging meteen naar de Limburgse Vincentius conferenties. Daar werd het voedsel verpakt in voedselpakketten voor gezinnen die het moeilijk hebben. Het sinterklaassnoep, de tandpasta, conserven en pasta komen allemaal op een mooie plaats terecht.

Ook in alle Limburgse filialen van Beobank kon je afgelopen maand je steentje bijdragen. Dat voedsel werd door Beobank ook afgeleverd aan de Luminus Arena. Het OSV, de Overkoepelende Supporters Vereniging, zette ook zijn schouders onder het project. Verschillende supportersclubs zamelden massaal voedsel in, goed voor maar liefst 17 ton in totaal, méér dan de helft van het totaal ingezamelde aantal kilo’s.

Het resultaat van onze Warmste Maand maken we nu graag bekend: samen verzamelden we maar liefst 30.000 kg voedsel! Een schitterend resultaat!

Van harte bedankt aan alle supporters, Beobank en het OSV die de afgelopen maand voedsel meebrachten. Samen maakten we de Warmste Maand, samen zijn we Genk!

 

Ouder Recenter