Staantribune gesloten tijdens KRC Genk - Charleroi

24-12-2019

De thuiswedstrijd waarbij KRC Genk de staantribune moet sluiten voor het publiek is die tegen Charleroi, van zaterdag 1 februari 2020. De club kreeg die straf opgelegd vanwege de gedeelde verantwoordelijkheid voor de ongeregeldheden tijdens de Limburgse derby op Stayen van 28 september.
De wedstrijd tussen STVV en KRC Genk werd toen kort voor het einde definitief stopgezet. Beide clubs kregen behalve een boete ook een gedeeltelijke sluiting van de tribunes tijdens een thuiswedstrijd opgelegd. En nu is bepaald dat het om de wedstrijd tegen Charleroi gaat.

De club heeft gezocht naar de best mogelijke oplossing voor zo veel mogelijk supporters met een abonnement in de vakken Q-R-S-T-U. Iedere abonnee in de staantribune krijgt een compensatie op zijn/haar clubcard gestort. Voor volwassenen gaat het om €10, voor jongeren (12-21) om €5.
De ticketverkoop voor deze wedstrijd wordt stilgelegd voor iedere andere supporter.

Enkel de abonnees uit de staantribune kunnen zich melden in de ticketshop om een vrije plaats in het stadion aan te kopen voor €10 (of €5 voor jongeren 12-21). Vergeet je abonnement en je identiteitskaart niet! Let wel: er zijn niet genoeg plaatsen om iedereen een plaats te geven. Daarom werken we volgens het principe ‘first come, first serve’. Wil jij deze wedstrijd absoluut niet missen, haast je dan naar de ticketshop. Die zal specifiek geopend zijn op zaterdag 11 en zondag 12 januari.

Om toch zo veel mogelijk mensen een plaats te kunnen geven, doen we een warme oproep aan de abonnees in de zittribunes die de wedstrijd tegen Charleroi niet kunnen/willen bijwonen. Als zij zich uiterlijk op dinsdag 28 januari melden bij de club en hun plaats ter beschikking stellen, krijgen ze daarvoor ook een compensatie op de clubcard. Voor volwassenen gaat het ook dan om €10, voor jongeren (12-18) om €5. Zich melden bij de club kan aan de ticketshop, of gewoon per email, met vermelding van jouw id (zwart nummer), blok, rij en plaats.

Ouder Recenter