Winterkamp Benidorm: dag 4

08-01-2020

Weer een mooie en intensieve dag in Benidorm.
Vanmorgen werd getraind op gevarieerde aanvalspatronen, aan een hoog tempo, met afwerkingsvormen. De spelers leefden zich uit, het niveau was prima.
Theo Bongonda had wat last van de adductoren en moest tijdens de oefeningen afhaken.
Bryan Heynen en Danny Vukovic werkten op het kleinere terrein verder aan hun revalidatie.
Ook Benjamin Nygren gaf weer tekenen van leven. Dries Wouters (rug) kreeg binnen nog verzorging, maar sloot na het eten wel weer aan. Nygren hield het toen bij een individuele sessie met Michel Ribeiro.

De namiddagsessie was op fysiek vlak veeleisender. Onder leiding van Ruben Peeters en in competitievorm met teams werden sprintjes getrokken. De verliezers kregen push-ups opgelegd. 
Daarna werd op kleine ruimte gewerkt om dan weer in gevarieerde partijvorm 11 tegen 11 te spelen.
De sessie moest dan nog een orgelpunt krijgen met een combinatie van techniek en weerstand: jongleren met de bal van middenlijn tot strafschopgebied, en afwerken in volley, waarbij enkel een doelpunt de last van een intensieve loopoefening kon wegnemen. Er werden een aantal pareltjes binnen gepegeld, maar doelmannen Vandevoordt en Coucke weerden zich ook als duivels in een wijwatervat. Ook dit element mondde uit in een competitievorm tussen twee grote groepen. De verliezers moesten nog een extra loopmoment toevoegen aan de lange sessie van zowat twee uur. 

 

Ouder Recenter