Laatste dag met twee oefensessies, want morgen speelt KRC Genk twee oefenwedstrijden. 
De ochtendtraining was opnieuw zeer intensief. Na een pittige activatie volgde al snel een wedstrijdvorm 11 tegen 11, met weer een strak tempo en veel druk op de man in balbezit. 
De zon deed ook volop mee, en de grasmat lag er alweer overheerlijk bij. Kortom: voortreffelijke omstandigheden om te voetballen. Na afloop deed de therapeutische plons in het zwembad deugd. Afkoeling van oververhitte spieren. 

Na de gebruikelijke verplichtingen voor de pers - de 'jonkies' waren aan de beurt - en de siesta en verzorging, volgde een vrij rustige en vooral plezierige tweede sessie. Opwarming, stabilisatie, techniek. 
Het spelelement werd er aan toegevoegd met een 'dansje': in een cirkel hand in hand het veld oversteken, en ondertussen de bal hoog houden. En als toetje moesten twee grote groepen op verschillende manieren de bal hooghouden, van de ene speler naar de andere, om te eindigen met een kopbal in een afvalcontainer. Fun gegarandeerd!

Morgen (vrijdag) speelt KRC met twee verschillende ploegen twee oefenmatchen: om 14u tegen 1FC Köln en om 17u30 tegen Ferencvaros.