Contractverlenging voor Bryan Limbombe  en Elias Sierra

21-01-2020

KRC Genk heeft twee van z’n beloftevolle jongeren langer aan zich gebonden.
Bryan Limbombe en Elias Sierra, allebei 18, hadden een overeenkomst tot de zomer, met een optie tot verlenging. De club heeft het contract van beiden opengebroken en met extra seizoenen verlengd.

Bryan Limbombe, een dribbelsterke aanvaller, werd in augustus 2017 weggeplukt bij Zulte Waregem, en maakte uitgerekend in de wedstrijd van afgelopen zondagavond z'n competitiedebuut in het eerste elftal. Hij mocht in minuut 82 Jere Uronen vervangen. Limbombe ligt nu vast tot midden 2024.

Elias Sierra, een creatieve centrale middenvelder, maakt al sinds de U8 deel uit van de Genkse jeugdacademie. Sierra schoof onlangs definitief door naar de A-kern. Hij tekende een overeenkomst tot midden 2023.

De contractverlenging is voor allebei een beloning voor hun progressie en de prima indruk die ze nalieten tijdens het winterkamp in Benidorm.

De langere overeenkomsten voor twee talentrijke 18-jarigen uit de eigen opleiding kaderen in de visie van de club om te blijven investeren in jonge spelers en hen volop kansen te geven om door te groeien naar het eerste elftal.

Proficiat Bryan en Elias!

 

 

Ouder Recenter