Deel zondag je strijdersstrepen en maak kans op geweldige prijzen!

29-02-2020

Supporters,

Aanstaande zondag ontvangen we Club Brugge in onze Luminus Arena, de volgende tegenstander op ons pad richting play-off 1. We kijken er naar uit om er een kolkende arena van te maken, dankzij jullie steun en stem… want zondag, dan strijden we samen!

Toon online alvast dat jij klaar voor de strijd! We lanceren dit weekend onze nieuwe KRC Genk Face Mask, een gezichtsfilter die je kan terugvinden op onze Instagram-pagina. Gebruik de gezichtsfilter om de blauwe strijdersstrepen digitaal op je gezicht te plaatsen.

Deel nu zondag jouw foto op Instagram met de hashtag #KRCStrijder en maak kans op een gesigneerd shirt, een duoticket voor de business seats of een Meet & Greet met de spelers!

Hoe het werkt?

  1. Open je instagram en ga naar de officiële pagina van KRC Genk.
  2. Ontdek in de buttons nét boven het grid met de geposte foto’s de button van de smiley met sterretjes en klik hierop!
    • De gezichtsfilter staat pas vanaf aanstaande zaterdag 29 februari online.
    • Zie je deze (vanaf zaterdag) niet verschijnen, update dan je Instagram-app via de store zodat je de nieuwste technologie van Instagram ter beschikking hebt.
  1. Klik op de gezichtsfilter genaamd Genkie Fan en je krijgt een info-filmpje te zien. Klik vervolgens linksbeneden op “Nu Proberen” om de camera van je smartphone te openen.
  2. Richt op jezelf en/of anderen en zie hoe de blauwe strijdersstrepen automatisch verschijnen op de juiste plaats! Je kan tot 6 personen in één foto een gezichtsmasker aanmeten!

  3. Maak een foto met de blauwe strijdersstrepen en plaats deze op je wall met een krachtige boodschap over de wedstrijd van aanstaande zondag. Plaats zeker de hashtag #KRCStrijder erbij! Uit alle online posts selecteren we drie winnaars: één wint een gesigneerd shirt, één wint een duoticket voor een wedstrijd in de business seats en één supporter wint een Meet & Greet met de spelers!

Kom op supporters, plaats die strijdersstrepen op je gezicht! Zo kleuren we eerst Instagram blauw alvorens we het stadion doen ontploffen vanaf zondag 14u30…

Zondag strijden we samen!

 

 

Ouder Recenter