16-04-2020

De coronacrisis raakt ons allemaal. Daarom roepen we op om even te supporteren voor een ander. Meer bepaald zij die zich actief inzetten in de strijd tegen corona. Ook onze supporters zetten tal van initiatieven op voor de helden van corona. 

GCF, een van de supportersgroepen van KRC Genk, maakte maar liefst 2.000 eclairs voor de Genkse zorgsector! Een groot applaus van KRC Genk voor deze actie.

De brief van GCF:

"Wij van GCF (supportersgroep KRC Genk) vroegen ons af hoe we in deze Covid-19 tijden onze appreciatie voor de Genkse zorgsector konden laten blijken, en tegelijk ook een teken van steun konden geven aan de inwoners van onze thuis stad Genk die het hardst getroffen zijn door deze crisis.

We dachten: ‘Het leed en de zorgen kunnen we jammer genoeg niet wegnemen, maar wie krijgt nu niet graag een lekkere, verse eclair om even enkele minuten aan iets anders te denken?’

Na een kleine rondvraag kon ons initiatief op de steun rekenen van mede-KRC Genk supporters Bakkerij Patrick uit Linde-Peer, Bidfood, Erik Paesen, Merout nv en VFL. Op die manier hebben we zo’n 2000 eclairs op één dag kunnen maken en vandaag verdeeld in alle woonzorgcentra in Genk, het ZOL en in MFC Bethanië.

Vanzelfsprekend hebben we alle Covid-19 richtlijnen gevolgd tijdens het maken en het leveren van de gebakjes, en is alles in overleg gebeurd met de verschillende centra en KRC Genk.

Het is maar een klein gebaar en een klein gebakje, maar hopelijk heeft het alle betrokkenen hun dag toch net iets beter gemaakt, én vooral, heeft het gesmaakt!

Ontzettend bedankt voor alle goede zorgen, en nog heel veel succes gewenst in deze moeilijke tijden!

Hopelijk kunnen we binnenkort weer allemaal samen in het stadion supporteren voor onze ploeg KRC Genk!

 

#supporterevenvooreenander"

Ouder Recenter