KRC Genk kiest voluit voor Vukovic-Vandevoordt

13-05-2020

Danny Vukovic en Maarten Vandevoordt zullen komend seizoen onder elkaar uitmaken wie bij KRC Genk tussen de palen zal staan. De optie op Thomas Didillon wordt niet gelicht. 

Kampioenenmaker Danny Vukovic en toptalent Maarten Vandevoordt vormen samen een tandem die de club heel veel garanties biedt. Beiden zijn helemaal hersteld van hun blessures en trainen al enkele weken op hoog niveau. Met z'n ervaring kan Vukovic (35), een van de sterkhouders in het titelseizoen, ook van goudwaarde zijn in de verdere ontwikkeling van Vandevoordt, die in zijn korte periode onder de lat al blijk gaf van ontegensprekelijke klasse. Met nog een groot talent als Tobe Leysen – net als Vandevoordt pas 18 – als derde doelman, is de keeperspositie met heel veel kwaliteit gecoverd.

Thomas Didillon kwam door de blessures van Vukovic en Vandevoordt in de winter als huurling naar KRC Genk. Hij zal uiteindelijk maar enkele maanden voor onze club hebben gespeeld: zes wedstrijden in totaal. Dat deed hij uitstekend. KRC Genk staat erop Thomas te bedanken voor zijn toewijding en professionaliteit, en wenst hem veel succes in z’n verdere loopbaan.

Voor Gaëtan Coucke en de van Waasland-Beveren teruggekeerde Nordin Jackers zoekt de club een oplossing. Ook hen wensen we uiteraard veel succes, waar het voetbal hen ook brengt. 

 

Ouder Recenter